Nu beschikbaar via Check it: Chatbot STU helpt studenten met studievaardigheden en effectief leren

Studievaardigheden: één van de belangrijkste dingen voor studenten om onder de knie te hebben om hun opleiding succesvol te doorlopen. Kost het jou ook veel tijd om jouw studenten hiermee te helpen? Je doet het vast met veel plezier en toewijding! Maar er is nu ook een chatbot die studenten hiermee kan helpen: STU. Hij is sinds dit schooljaar beschikbaar via Check it. 

STU kan je direct vragen naar vrijwel elke studievaardigheid. Je kan ook een testje doen om een persoonlijk leerplan te krijgen. Of je kan een van de studievaardigheden kiezen uit zijn suggesties.
Op het moment dat je een studievaardigheid hebt geselecteerd, zal STU je deze in eenvoudige stappen uitleggen. Hij gebruikt allerlei media zoals beelden, video’s, animaties en oefeningen om het samen uit te werken.

Via Check it is nu dus beschikbaar: betrouwbare content, contactformulier, chat, online coaching én een chatbot studievaardigheden. Is dat ook iets voor uw organisatie? Laat het ons weten dan laten we graag een demo zien!

Dorien