Marianne de Jong toegevoegd als directielid

Mijn naam is Marianne de Jong en sinds eind vorig jaar ben ik mede verantwoordelijk voor de organisatie PAZIO en dus ook voor het onderwijsplatform Check it. Met ruim 20 jaar ervaring in commerciële, internationale organisaties en eindverantwoordelijk voor marketing en sales heb ik de stap gemaakt naar de non-profit sector, binnen de academische muren van het UMC Utrecht. Juist hier is de combinatie onderwijs en zorg diep verankert in de poriën van de organisatie. Heel bewust heb ik gekozen voor deze organisatie omdat het me uitdaagt voortdurend naar de toekomst te kijken in ontwikkelingen, innovaties op het gebied van digitalisering en de zorg voor de mens. En in het geval van Check it specifiek voor jongeren. 

Mijn doelstelling is voortdurend aan te sluiten bij de behoefte en beleving van jongeren om het studentenwelzijn te bevorderen en als middel te dienen om uitval van studenten te verminderen. Begeleidingsvraagstukken nemen toe en worden complexer en juist online moet onze benadering en tone of voice aansluiten bij onze jongere doelgroepen, waarbij we ons nu ook breder gaan richten op voortgezet onderwijs, HBO en WO. 

Ik ben opgeleid als verpleegkundige en na mijn Intensive care opleiding al snel in het management van ziekenhuizen gaan werken. Op het gebied van jongeren ben ik ervaringsdeskundige mag ik wel zeggen als moeder van 4 kinderen, variërend in de leeftijd van 14 tot 27 jaar. Mijn ambitie is de scholen deels te ontzorgen met Check it in hun uitdagende opdrachten en samenwerkingen te realiseren met diverse bestaande en te ontwikkelen oplossingen die bijdragen aan de doelstellingen. Samenwerken doe ik graag en ik sta altijd open voor uw suggesties. Samen optrekken en ons verplaatsen in de wereld van de jongeren en bijdragen in het welzijn tijdens hun studieloopbaan.

Het doet me goed in deze tijd te mogen werken in een sociale, inspirerende omgeving waarin zorg, onderwijs en onderzoek centraal staan. Al deze kennis, content en inzichten bundelen we ten behoeve van het Check it platform. Een stevige organisatie zonder winstoogmerk, maar met energie en ambitie.