PAZIO

Check it is een product van PAZIO, onderdeel van het Universitair Medisch Centrum Utrecht (UMC Utrecht). PAZIO richt zich op de ontwikkeling van digitale zorg en het verbeteren van de toegankelijkheid van de zorg via digitale routes.

Missie & visie

Onze missie is dat onderwijsinstellingen met behulp van Check it al haar studenten, passende begeleiding en ondersteuning kan bieden. Uitgangspunt daarbij is het eigen initiatief en de zelfredzaamheid van de student. Check it zorgt ervoor dat studenten laagdrempelig anoniem en toch veilig informatie kunnen vergaren over studieloopbaan- en over psychosociale vraagstukken.

Ontstaan van Check it

Binnen ROC Midden Nederland bestaat de overtuiging dat de zelfredzaamheid van studenten bij het zoeken van hulp en ondersteuning moet toenemen. Minder zorgen voor en meer empowerment. Daarnaast zijn de cijfers over het voortijdig schoolverlaten binnen het MBO aanleiding om kritisch te kijken naar het bereiken van studenten die vanwege persoonlijke omstandigheden voortijdig vertrekken. Samen met PAZIO, ROC Midden Nederland, hulpverleners en studenten is Check it in 2013 ontwikkeld. Al snel sloten andere onderwijsinstellingen zich aan bij Check it.

Check it is uitgegroeid tot een e support portaal en app dat waar meer dan 100.000 studenten gebruik van kunnen maken bij hun zoektocht naar antwoorden op psychosociaal of loopbaan gebied.

Het team

André Dekker
Directie
Albert Doppenberg
Finance
Dorien Elsinger
Projectmanager
Leone Flikweert
Directie
Dion Iseger
Functioneel beheerder
Miriam Luijken
Strategisch adviseur
Marieke van Osch
Management assistente
Petra Schimmel
Projectmanager
Richard Venema
Productmanager
Lilian Zuiderwijk
Projectmanager
Sanne Coenders
Business development / projectmanager
Diana de Rouwe
Business development / projectmanager