Even voorstellen: nieuwe collega’s!

Het team van Check it is recent uitgebreid met twee nieuwe collega’s: Sietske en Joey. Sietske neemt de werkzaamheden van Dorien over tijdens haar zwangerschapsverlof en Joey is gestart in de functie van ICT ondersteuner. Zij stellen zich graag aan jullie voor!

Sietske Klarenberg
Mijn naam is Sietske Klarenberg. Sinds twee jaar woon ik met Erik en mijn kinderen Kiki en Joep in Maarssen. Mijn fijne jeugd, studententijd en een groot deel van mijn werkende bestaan bracht ik door in Utrecht. Aan de Universiteit van Utrecht heb ik Organisatiepsychologie gestudeerd om vervolgens te gaan werken in zakelijke en financiële dienstverlening. Daar heb ik enorm veel geleerd, ook dat ik daar als mens niet tussen pas. Zodoende ben ik op zoek gegaan naar waar mijn hart wel ligt en dat is het onderwijs. Na twaalf jaar in begeleidende rollen te hebben gewerkt op het MBO ben ik via via bij Check it terecht gekomen. Ik neem tijdens het zwangerschapsverlof van Dorien (tot december 2022) de honeurs waar en besteed daarnaast veel tijd aan een enorme verbouwing van ons huis in Maarssen.

Mijn vrije tijd, waarvan er nu te weinig is, besteed ik aan theater, films en lezen. Ook wandel ik graag. Het Pieterpad is bijna af. Ben benieuwd waar onze weg daarna weer heen leidt!

Joey Haas
Mijn naam is Joey, 23 jaar geleden geboren- en vooralsnog woonachtig in Tiel. Eerder dit jaar heb ik mijn eindstage afgerond, hierdoor mocht ik deze zomer mijn diploma tot applicatieontwikkelaar in ontvangst nemen. Gedurende de eindstage ontstond steeds meer interesse voor de werkzaamheden rondom de ontwikkeling. Hierdoor heb ik dan ook de keuze gemaakt om nieuwe ervaring op te doen, met als gevolg dat ik bij PAZIO de rol ICT-ondersteuner overneem. Naast mijn werkzaamheden bij PAZIO ben ik voornamelijk met de honden en het fototoestel in de bossen of op het voetbalveld te vinden!