Even voorstellen: nieuwe collega’s!

Het team van Check it is recent uitgebreid met nieuwe collega’s: Gerinho, Nikki en Sophie.

In februari is Gerinho gestart bij PAZIO en Check it in de rol van ICT-ondersteuning. Niet alleen heeft hij kennis van ICT, ook heeft hij veel ervaring als grafisch vormgever en web architect. Zowel voor PAZIO als Check it zal hij zijn skills gaan inzetten. Hij zal daarom ook contact hebben met de klanten en gebruikers van beide portalen. Hij stelt zich graag aan jullie voor:

Gerinho: “
Hallo, mijn naam is Gerinho Troenokarso, afkomstig uit Vleuten en sinds februari van dit jaar werkzaam bij PAZIO/Check it/UMC Utrecht als ICT-ondersteuner. In de jaren hiervoor heb ik me ontwikkeld in een breed landschap van ontwerpen, interactie en web architectuur. Dit heb ik gedaan bij zowel grote en kleine bedrijven en als freelancer. Met veel trots mag ik al deze opgedane kennis en ervaring nu gaan toepassen in o.a. het functioneel beheer van applicaties, optimaliseren van websites en in de dienstverlening van de PAZIO en Check it Helpdesk. Schrik dus niet als je vanaf deze maand mijn naam vaker voorbijziet of hoort komen naast de vertrouwde namen van mijn collega’s Dorien, Petra en Amy! Ik ben erg enthousiast om dit leuke team te versterken en net zo enthousiast ben ik om je binnenkort te mogen ondersteunen via de Helpdesk. Tot spreeks!”

Gerinho

Ook versterken twee afstudeerstudenten sinds februari ons team, ontmoet Sophie en Nikki! Beide zullen zich focussen op de grafische aspecten binnen Check it en onderzoeken hoe verschillende onderwerpen meer gevisualiseerd kunnen worden en welke visualisaties van toegevoegde waarde zullen zijn voor de studenten en medewerkers op het portaal. Ook zij stellen zich graag aan jullie voor en vertellen graag meer over hun zelfstandige scriptieonderzoek:

Sophie: “
Hi! Mijn naam is Sophie, ik ben 22 jaar oud en vierdejaars student Communication and Multimedia Design aan de HU. Ik heb ervaring met grafisch design en zal mijn grafische skills dan ook inzetten tijdens mijn afstudeerproject bij Check it! Ik ga deze komende vijf maanden bij Check it aan de slag om het studentenplatform in een nieuw jasje te steken. Daarnaast zal ik opzoek gaan naar manieren waarop informatie gevisualiseerd kan worden. Ik kijk uit naar de komende tijd en hopelijk zie je binnenkort mijn designs op de Check it pagina’s verschijnen!”

Sophie


“Nikki:
Hi! Mijn naam is Nikki, 23 jaar oud en laatstejaars student Media Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Mijn affiniteit met beeld en vormgeving is gekomen tijdens mijn mbo-opleiding Grafisch Vormgeven aan het Nimeto. Hier heb ik meerdere projecten mogen uitvoeren die mij geholpen hebben een eigen handtekening te creëren. Van compleet nieuwe concepten voor merken ontwikkelen tot aan nieuwe huisstijlen en logo’s ontwerpen.

Met deze kennis ben ik doorgegaan naar de hbo-opleiding Media Informatie en Communicatie. Binnen deze studie heb ik al veel geleerd over productie, redactie en marketing van cross mediale uitingen. 

De aankomende tijd ga ik mijn kennis inzetten bij Check it. Zo ga ik onderzoek doen naar de doelgroep om erachter te komen wat hun behoeftes zijn binnen visueel aantrekkelijke vormen op de website. Verder ga ik aan de slag met een algemene bannervideo voor de verschillende homepagina’s en fotografie voor de websites.

 Ik kijk ontzettend uit naar de aankomende periode en het eindproduct!”

Nikki

 

Wij zijn erg blij met de komst van Gerinho, Nikki en Sophie!