Betere hulp aan mbo-studenten met psychische problemen. Best practices verzameld

mei 2018 | Publicatie Nederlands Jeugdinstituut

Mbo-scholen zoeken naar manieren om de mentale gezondheid van hun studenten te verbeteren. Om inzicht in de aanpak te krijgen, bezochten zo’n 60 professionals in het mbo en de (jeugd-)ggz op 29 mei hierover een uitwisselingsbijeenkomst. De gedeelde best practices staan ter inspiratie beschreven in dit magazine. Ook vertellen drie experts hoe de psychische hulp aan mbo-studenten beter kan. Jeugdarts Wico Mulder noemt Check it als voorbeeld van laagdrempelige online hulpverlening voor jongeren. Lees de publicatie.

Aanmelden nieuwsbrief

Automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen bij Check it? Dat kan met onze nieuwsbrief. Deze ontvang je vier keer per jaar.