Onderwijs op afstand met online coaching

Sinds het begin van de intelligente lockdown op 12 maart 2020 moest onderwijs op afstand in sneltreinvaart opgezet worden. Scholen in het basisonderwijs, speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs zijn sinds 11 mei 2020 weer open. Scholen voor andere onderwijsniveaus zullen het nog even online ‘moeten uithouden’. Check it biedt verschillende mogelijkheden om studenten online te helpen, onder andere online coaching.  

Wij merken dat er door het coronavirus en de gevolgen daarvan op het onderwijs extra interesse is vanuit scholen voor online begeleiding. Lesgeven via Microsoft teams loopt over het algemeen prima. Maar als school heb je niet alleen de verantwoordelijkheid van lesgeven. Hoe geef je de studentenbegeleiding online vorm? 
– Biedt betrouwbare informatie aan zodat studenten zelf antwoord kunnen vinden op hun vragen.
– Komen ze er zelf niet uit? Biedt laagdrempelige contactmogelijkheden aan zoals een anonieme chat, online coaching, een contactformulier of WhatsApp.

Dit alles is met Check it te realiseren. Neem contact met ons op om verder over de mogelijkheden te praten.